Безбедно на секоја
возраст
Ефикасноста е докажана -
98% од жените ослабеле
Во 2019 година продадени се
304 342 пакувања
Капсулите Dietonus ќе стопат
до 10 кг масти за 1 месец!
Избавете се од дебелината и намалете го ризикот од инфаркт, дијабетис и хипертонија на 89%
Ефикасно ги разградува МАСТИТЕ
со помош на овошните алфа-киселини
Dietonus
Го намалува ризикот од инфаркт,
хипертонија, дијабетис до минимум
Го спречува опасното
по живот здебелување
на внатрешните органи
* Го намалува апетитот
АКЦИЈА! 39EUR 78 EUR
Акцијата завршува по:
00
24
04
Останаа
во акцијата
производи:
4
пакувања
Вам ОВА ви е познато?
Се задишувам
кога се качувам
по скали
Многу се потам,
посебно летно време
Ми се менува расположението неколку пати
дневно
Лошо спијам ноќе,
а во текот на денот сум млитава
Чувствувам
болки во зглобовите,
крстот
Кон крајот на денот многу
ми се заморуваат, отекуваат
нозете
Притисокот
ми се зголемува
и ме боли главата
Имам повеќе од
38 години
Ако одговоривте ДА на 1 или неколку прашања -
ризикот за здебелување и неговите страшни последици
е многу голем!
14 милиони жени
со здебелување од 1, 2, 3 степен
веќе се болни!
Ако тежината е над
нормата на 10%,
тогаш ризикот од мозочен удар и коронарна инсуфициенција
се зголемува 7 пати
Мозочен удар
и хипертонија
Дијабетисот го нарекуваат
тивок убиец
Ризикот за заболување
се зголемува при
вишок тежина
40 пати
Шеќерна болест
Здебелување
на внатрешните органи
Здебелување на срцето
Масните клетки продираат внатре
во мускулното ткиво на срцето. Главниот орган
може да запре ненадејно.
Први симптоми – боцнување во градите.
Здебелување на белите дробови
Здебелување на белите дробови – белодробната хипертензија
води кон инсуфициенција на десната срцева комора
и предвремена смрт.
Први симптоми - задишување.
Здебелување на џигерот
Здебелување на џигерот – масната хепатоза води
кон акутна цироза.
Први симптоми – сонливост, слабост.
Почнете ја борбата со мастите сега!
Без штетни за
желудникот диети
Без убиствени за
срцето вежби
Без мачно
гладување
Користете средство, во чија ефикасност
се убеди сиот народ!
Како Dietonus
влијае на вашето здравје
Dietonus содржи ксантони -
најсилни антиоксиданси!


Тие ги истеруваат отровните материи, штетните материи,
токсините, стврднатите масти, кои не
излегуват сами.

Го спречуваат здебелувањето на внатрешните
органи.
Како Dietonus
влијае на вашата фигура
Овошните алфа-киселини
се впиваат преку крвта и безбедно
ги разградуваат мастите внатре за неколку
минути!


Бутовите стануваат помали, стомакот
се затегнува, го снемува целулитот
и вишокот тежина.
Гладот исчезнува!
Капсулите синтезираат гликоген, што е одговорен
за испраќање на сигналот "јас сум сит" до мозокот.
Мислење на доктор-диетолог
За жал кај нас слабеат само заради убавина, заборавајќи дека вишокот килограмис се опасни по живот! Смртноста кај жените поради проблемите со тежината е зголемена 27% во споредба со минатата деценија. Дијабетис, хипертонија, мозочен удар, инфаркт, тромбови, хепатоза на џигерот

Ако чувствувате дека вашата тежина не е во рамките на нормалата – тогаш преземајте мерки веднаш! Не чекајте да ви застане срцето!

Во развиените земји препаратот Dietonus одамна е еден од најсигурните и најпопуларните препарати. Им го препорачувам на сите кои што сакаат да си го подобрат здравјето
и да ослабат.
Елена Стојановска


диетолог
магистер на медицински науки.
Стотици жени си го вратија
здравјето и стројноста
Имам 36 години, користев Диетонус 2
месеца. Никој не веруваше дека тоа сум јас!
Мислеа дека ме смениле:))))
Аница, Скопје
Јас имам 41 година. Пријателката ми препорача
третман со капсули. Ова е
најпријатна диета штос ум
имала. За 3 месеца минус 25 кг. Ми се оствари
желбата!
Иванка, Кавадарци
Јас имам 52 години, за превенција
пијам Диетонус еден третман
секоја година. И еве веќе 3 години мојата
тежина е стабилна – 60 кг. А порано беше
89 кг.
Виолета, Штип
Уште коментари за Dietonus
Начин на употреба
Три пати дневно
бела капсула наутро
црвено-кафена во текот на денот и светло сина навечер
Внимавајте на фалсификат!
Со зголемувањето
на популарноста на
Dietonus,
зачестија
случаите
на фалсификати
по демпиншки цени.
Само овде
може да се купи
оригинален производ
по специјална цена
Како работиме
Направете
моментална
нарачка по уникатна
цена 1 денар!
Почекајте да ви се јави
операторот за
да ги уточни деталите
Без ризик!
Примате пратка
и плаќате
на курир
Примаме нарачки од цела
Европа
Капсулите Dietonus ќе стопат
до 10 кг масти за 1 месец!
Избавете се од дебелината и намалете го ризикот од инфаркт, дијабетис и хипертонија на 89%
Ефикасно ги разградува МАСТИТЕ
со помош на овошните алфа-киселини
Dietonus
Го намалува ризикот од инфаркт,
хипертонија, дијабетис до минимум
Го спречува опасното
по живот здебелување
на внатрешните органи
* Го намалува апетитот
АКЦИЈА! 39EUR 78 EUR
Акцијата завршува по:
00
24
04
Останаа
во акцијата
производи:
4
пакувања